Acne is een ramp, hoe los je het op? Gebruik onze 100% natuurlijke olie en ervaar het resultaat.

Acne is verschrikkelijk! Het tekent je!

Wat kun je eraan doen? Is er een natuurlijke oplossing? Hoe verlicht je de klachten? Gebruik onze natuurlijke huid-olie, 100% natuurlijk.

Olie?

Ja, 100% natuurlijke huid-olie uit de Kalahari desert en andere plaatsen in Namibië. Al duizenden jaren in gebruik door de Himba’s, de Bushmen en de andere stammen hier. Voor huid en haar verzorging.

Nu hier in Nederland, in unieke blends die jou helpen bij Acne.

De verschillende oliën geven snel verlichting. Want dit is niet zomaar olie, maar olie die werkt. Ook tegen Acne. Je krijgt zelfs twee flesjes. Eén om je huid schoon te maken. Hoe gek het ook klinkt; olie reinigt olie en dat maakt je huid klaar voor de verzorgende olie. Die herstelt de balans in je huid en gaar ontstekingen tegen.

Dat zeggen we niet zomaar zelf, maar dat tonen wetenschappelijke onderzoeken aan. Uit die onderzoeken blijkt dat zowel Kigelia- als Moringa olie (twee belangrijke ingrediënten van de olie van OMoN) een gunstig effect hebben op je huid. 

De onderzoeken worden inmiddels ook onderbouwd door ervaringen. Zoals een gebruikster zij had al jaren last van Acne. Zij gebruikt de olie en de Acne verminderd zichtbaar.

 

 

De OMoN shop is nu open!

Nieuwe voorraad, rechtstreek uit de natuur

 

OMoN (Organic Miracles of Namibia) is een sociale onderneming. Wij creëren werk in het armste gedeelte van Namibië, waar vooral vrouwen hard zijn getroffen door de COVID crisis. 
Waar meisjes zichzelf prostitueren omdat zij en hun familie honger hebben. Wij bieden ze werk. Eerlijk werk met een fatsoenlijke beloning.

 

Onze grondstoffen worden door vrouwen communities geoogst en we werken aan certificatie zodat het voor iedereen duidelijk is dat de behandeling van mensen fair is.

 

Daarom werken we ook met de Stichting Moringa voor Namibië samen. Zij helpen ons en wij betalen daar graag voor. Het werk dat ze doen is geweldig en geeft kinderen verantwoordelijkheid.

We hebben naast de olie voor Acne nog 6 andere blends beschikbaar. Naast de blends voor de huid met een probleem: Psoriasis, Rosacea, Acne en Jeuk hebben we ook een algemene olie die de veroudering van je huid tegengaat. Veroudering door alle stress van de omgeving en vanuit jezelf. Zie hieronder een beschrijving van de verschillende blends.

Voor elke blend van olie zijn we een lijn aan het ontwikkelen. Niet alleen olie maar ook Balsem, gebaseerd op dezelfde blend van de olie, met dezelfde eigenschappen maar dan met bijenwas, iets makkelijker aan te brengen en zeker geschikt voor de wat ruwere plaatsen zoals ellenbogen en handen. Daarnaast, opnieuw gebaseerd op dezelfde blend van de olie: Zeep. Natuurlijke zeep, zorgvuldig samengesteld om jouw huid probleemloos te kunnen wassen. Hou de shop in de gaten voor nieuwe voorraad. Rechtstreeks uit de natuur naar jouw huid.

Oleum Namibieae Oshitiliyana

Deze olie is een blend van Ximenia- en Moringa-olie met een touch of Namibian Myrhh. Bovendien hebben we wat Kigelia olie bijgevoegd.
Kigelia staat bekend om zijn DNA reparerende eigenschappen.
We hebben hele goede ervaringen met deze olie bij Rosacea.

Oleum Namibieae Oshingelesha

Deze olie lijkt erg veel op de Oshitoka. Ook hier speciaal tegen de jeuk maar met o.a. Mongongo olie die de versnelde celdeling tegengaat zoals bijvoorbeeld wordt gezien bij Psoriasis. De Marula olie zorgt voor een intense voeding van de huid. Speciaal geschikt bij Psoriasis.

Oleum Namibieae Oshilawula

Melasma of zwangerschapsmasker, opnieuw een fantastisch product. Uitgebreid getest en nu gebruikt in Namibië. De vlekken verdwijnen langzaam door de werkzame Kigelia olie die zelfs DNA repareert.

Oleum Namibieae Oshitoka

Hier zit het beste in van de verschillende Namibische oliën.
Kigelia olie vormt de basis
vanwege de speciale eigenschappen met betrekking tot jeuk. 
Vandaar dat we deze olie erg aanbevelen bij Eczeem

Oleum Namibieae Omunyasha

Met Ximenia olie die direct zorgt voor het opvullen van rimpeltjes, met Mongongo olie die, als ze in aanraking komt met UV licht, onmiddellijk een beschermend laagje vormt en met Kigelia olie die je DNA repareert.
Geschikt voor de huid die je jong wilt houden of wilt verjongen.

Oleum Namibieae Okunyuwa

Jeuk, om gek van te worden. Hoe prachtig is het dat deze olie echt werkt. Tegen jeuk en het dempt ook de pijn. Natuurlijk 100% natuurlijk. Opnieuw vormt de Kigelia olie de basis. Stopt jeuk, dempt de pijn en repareert DNA. Ongelooflijk? Probeer het nu zelf.

Olie als huid verzorging?

Jazeker, al eeuwenlang bekend. In de Bijbel wordt olie al genoemd bij wondverzorging. In de Afrikaanse cultuur is olie heel normaal als verzorging. Als dagelijkse verzorging zelfs. Daarbij komt dat er een enorme rijkdom en verscheidenheid aan flora bestaat. Zeker in Namibië waar veel van die flora ook wordt gebruikt door de lokale bevolking. Daar hebben wij van geleerd bij het samenstellen van onze blends. Wat werkt, wat al eeuwenlang werkt gebruiken wij, alleen hebben we de productie van onze tijd gemaakt. Op de manier zoals wij dat gewend zijn. Hygiënisch, gecontroleerd. We trainen mensen hier zodat ze het straks zelf kunnen doen, inkomen hebben en dus werk. Daarom werken we ook samen met vouwen communities. Om ze inkomen te geven, een kans op ontwikkeling. Jij werkt daaraan mee. Door er goed uit te zien en je goed te voelen want wat je doet werkt.

Stichting Moringa voor Namibië
info@stichtingmvn.nl

KvK: 80487688
IBAN: NL06 INGB 0009 6841 01